Android Uygulama ve Oyunları Ücretsiz İndirme | MoboMarket

01:36 Unknown 0 Comments

Uygulama ve Oyunları ücretsiz indir

IOS veya Windows telefonlara kıyasla çoğu kişi Android telefonları tercih etmektedir. Önemli nedenlerinden biri, Google, Google play store'dan müthiş uygulamaları indirme olanağı sağlamaktadır.

İşte ben size MoboRobo.com tarafından tasarlanmış ve inanılmaz bir uygulama ve oyun marketi olan MoboMarket hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Popüler olan Google Play Store için önde gelen alternatiflerden biridir. MoboMarket Android kullanıcılara tam bir akıllı telefon deneyimi vermek için çok sayıda özelliğe sahiptir.

Bu platform, mevcut Play Store açıkları gözlemlendikten sonra oluşturulmuştur. Böylece Google Play tarafından sunulan ücretli oyun ve uygulamaları ücretsiz ve çok uğraşmadan tek tıkla indirme olanağı sağlamaktadır.

MoboMarket aynı zamanda dünya çapında geliştiriciler için esnek olanaklar sağlamaktadır. Eğer bir uygulamanız varsa, MoboMarket bunu önemser ve size kaliteli müşterilerin ulaşmasını sağlar ve size uygulama gelirlerini artırmak için yardımcı olur.

MoboMarket 3.0 Akıllı Coğrafya Özelliği
MoboMarket Google Play Store aksine şaşırtıcı bir coğrafi hedefleme özelliği vardır. Bu özellik kullanıcıların coğrafi konumlarına göre uygulamalar bulmasını sağlamaktadır. Böylece yakınınızdaki uygulamalara ve özel indirimlere kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Play Store'da bulunmayan bazı uygulamaları da göstermektedir.

Bu özellik, pazar ile birlikte aynı zamanda belirli anahtar kelimeler kullanarak bölgesel uygulamayı bulmak için onlara yardımcı olur kullanıcılar için dinamik bir arama sağlar. Burada, uygulamaların çeşitli ilerlemek ve listelenen kategoriler arasından seçim yapabilirsiniz.


Mobomarket


MoboMarket ile Google Play Store arasındaki farklar nelerdir?
Bu platform Google Play Store'da bulunan ve bulunmayan binlerce oyun ve uygulamayı ücretsiz olarak indirme imkanı sağlamaktadır.  Ücretsiz olarak indirmenin yanı sıra birde can sıkıcı bir şey olan Google hesabı gerekmeden çok rahat bir şekilde herşeyi indirme imkanı sağlamaktadır. Üyelik gerekmeden program içinde akıllı listeler arasından istediğiniz tüm programlara ulaşıp tek tıkla indirmeyi başalatabilirsiniz.

Kullanıcılar sitede trend olan uygulamaları, konu başlıklarına göre uygulamaları ve oyunları görebilmektedir. Akıllı ve güzel bir kullanıcı arayüzü olan programda istediğiniz herşeye ulaşmak çok kolaydır.

MoboMarket içinde oyunlar kullanıcı puanlarına göre listelenir. Ayrıca trend olan oyunları, zamanı, dili, coğrafi konumu ve kategorilerine göre görebilirsiniz. Buarada kendi içinde anahtar kelimeler ile uygulama ve oyunları kolayca arama imkanı sağlayarak kendi avantajlarını sunmaktadır sonuna kadar.


ücretsiz android oyun program

MoboMarket Nasıl Kullanılıyor?
Kullanıcı uygulamaya tıkladığında, sayfa detayları oldukça iyi ve kategorilere göre organize edilmiş olarak ayrıntılı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Burada uygulamayı indirme tuşunu, değerlendirmeleri ve yorumları görmekteyiz. Sayfanın en altından indirme tuşuna ulaşılabilmektedir. Programı özel kılan başka bir özellik ise, program ve oyunları indirme sırasında çıkabilecek sıkıntılı durumlar nedeniyle indirme işlemi iptal olmamaktadır. İstediğiniz zaman indirme işlemini durdurabilir ve istediğiniz zaman tekrar kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Örneğin 1 GB boyutunda bir oyun indirdiğinizde yarısına geldiğinde internetiniz kesilse dahi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

MoboMarket uygulamaları ve oyunları kendi sunucusunda barındırmasının yanında ayrıca Google Play Store içerisinde bulunan uygulamalarada erişim imkanı sağlamaktadır. MoboRobo.com sitesinden basitçe bu kurulumu yapıp zorlanmadan kendinize göre programı kullanabilirsiniz.

Yükleme tamamlandıktan sonra, MoboMarket kaydolma gibi herhangi bir prosedür gerektirmemektedir veya Google Play Store gibi senkron prosedürleri istememektedir. Kullanıcılar direk olarak programa ulaşıp zahmetsiz bir şekilde istediklerine ulaşabilirler. Ayrıca bu uygulama gereksiz reklamları göstererek kullanıcıların sabrını test etmez.


0 comments: